✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Kläder

1 019 resultat

Du har tittat på 20 av 1019 produkter

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med funktionella, slitstarka och bekväma arbetskläder för dig som arbetar inom vård och omsorg. Därför har vi skapat ett stort sortiment med vårdkläder för dam och herr, som ger optimal komfort under långa arbetsdagar i vårdens korridorer.

Vårdkläder för dam och herr hos Vårdväskan

Vi erbjuder billiga vårdkläder från flera ledande varumärken, som kombinerar kvalitet, funktion och komfort med design och stil. Vi tycker att du som vårdgivare ska kunna välja bekväma kläder av hög kvalitet, utan att behöva kompromissa med designen. Hos oss hittar du färgglada och snygga arbetskläder i en mängd olika modeller, storlekar och utföranden - för att all vårdpersonal ska kunna hitta sina favoriter. Vårt mål är att alltid erbjuda ett stort urval av arbetsplagg av hög kvalitet till lågt pris, där det finns något för alla.

Praktiska och bekväma arbetskläder för vård och omsorg

I vårt breda utbud med funktionella och bekväma arbetskläder för vård och omsorg hittar du kläder i både dam-, herr- och unisexmodell. Vi erbjuder vårdkläder i slitstarka och hållbara material som kan tvättas i höga temperaturer, något som är ett måste inom de allra flesta vårdyrken. Våra plagg kan tvättas om och om igen utan att tappa kvalitet, färg eller form och många av arbetskläderna i vårt sortiment är dessutom OEKO-TEX-certifierade. Denna certifiering innebär att kläderna är kvalitetssäkrade och inte innehåller några skadliga ämnen för vare sig dig eller miljön. I vårt breda utbud hittar du praktiska och billiga arbetskläder för herr och dam, från väletablerade varumärken som Almedahls, Smila, Hejco, Segers, Nybo och South West. Vårt stora sortiment med vårdkläder täcker det mesta du kan tänkas behöva - här finns arbetströjor, arbetsbyxor, vårdklänningar, jackor och västar, och mycket mer. Oavsett om du arbetar som läkare, veterinär, tandläkare, undersköterska eller sjuksköterska hittar du praktiska arbetsplagg hos oss på Vårdväskan.

Vi erbjuder både vårdkläder och sköna off duty-plagg

Hos oss på Vårdväskan hittar du inte bara bekväma och billiga vårdkläder för dam och herr, vi erbjuder också plagg som kan användas både på jobbet inom vården och off duty. Från vårt eget varumärke Beez hittar du mjuka och sköna Beez Basics, en serie basplagg som passar lika bra under arbetskläderna som på gymmet eller hemma i soffan. Här finns också underkläder i flera olika modeller, för optimal komfort inifrån och ut. Våra värmande jackor och västar passar både under arbetsdagar i kallare miljöer och under promenaden på fritiden. Oavsett om du vill köpa arbetskläder för vård och omsorg eller sköna off duty-plagg, hittar du det du behöver hos oss på Vårdväskan!

Populära kategorier