✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Labbrock & Läkarrock

9 resultat

Du har tittat på 9 av 9 produkter

I Vårdväskans stora sortiment med vårdkläder hittar du klassiska och tidlösa labbrockar i stilren design och slitstarka material.

Funktionella och stilrena labbrockar hos Vårdväskan

Våra labbrockar och läkarrockar för dam och herr är framtagna med kvalitet och komfort i fokus, har en skön passform och funktionella detaljer som underlättar för dig i ditt arbete inom vården. Labbrockarna är tillverkade i flexibla och följsamma material med hög andningsförmåga, för att du ska kunna känna dig bekväm genom hela arbetsdagen. Hos oss hittar du labbrock i bomull och polyester som tål kontinuerlig tvätt i höga temperaturer utan att tappa vare sig kvalitet, form eller färg.

Bekväma läkarrockar för dam och herr

Våra laboratorierockar följer den klassiska designen med långa ärmar och knäppning fram. Läkarrockarna finns i både dam-, herr- och unisexmodell och är utrustade med funktionella detaljer såsom tryckknappar och reglerbar slejf i midja och rygg för bästa möjliga passform. Våra labbrockar har även rymliga fickor med plats för diverse arbetsredskap och hjälpmedel som behöver plockas med i farten under hektiska arbetsdagar. Är du ute efter att köpa en läkarrock med hög funktionalitet, kvalitet och komfort kan du hitta vad du söker hos oss på Vårdväskan.