✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Klänningar

67 resultat

Du har tittat på 20 av 67 produkter

Inom vården är kraven på arbetskläderna höga - de behöver klara frekvent slitage, erbjuda hög komfort och inneha funktioner och egenskaper som underlättar i vårdvardagen.

Bekväma vårdklänningar hos Vårdväskan

I vårt stora sortiment med vårdkläder hittar du bekväma och praktiska vårdklänningar, som klarar regelbunden tvätt i höga temperaturer utan att tappa färg, form och kvalitet. Med en arbetsklänning från Vårdväskan får du optimal rörelsefrihet, bekväm passform och luftig komfort och hos oss kan du välja bland plagg i flera olika utföranden. Här finns arbetsklänningar i både raka och mer figursydda modeller, med rund hals eller V-ringning och i en mängd olika härliga färger. Vi erbjuder stilrena och bekväma kläder från flera erfarna tillverkare, såsom Almedahls, Smila och Segers. För optimal komfort och god rörelsefrihet för dig som arbetar inom vård och omsorg, köp din vårdklänning hos Vårdväskan!

Vårdkläder och klänningar med optimal komfort

Hos oss hittar du ett stort utbud av arbetskläder för alla typer av vårdgivare, i flera olika utföranden, färger och storlekar. Bland våra vårdkläder finns bekväma klänningar med praktiska detaljer och optimal rörelsefrihet, tillverkade i slitstarka material. Oavsett om du arbetar som tandläkare, djurskötare, undersköterska eller sjuksköterska hittar du din klänning och övriga arbetskläder hos oss. Vi erbjuder plagg med rymliga fickor med plats för arbetsredskap och hjälpmedel som behöver plockas med i farten, smidiga nyckelhällor och mobilfickor, och sprund i sidorna för att ge bästa möjliga rörelsefrihet. Matcha din klänning med våra stödstrumpor i premiumkvalitet, mjuka leggings eller snygga stödstrumpbyxor för en komplett vårdlook som ger maximal bekvämlighet under hektiska arbetsdagar.