logo
FavoriterFavoriter

Pennfickor

64 resultat

Du har tittat på 24 av 64 produkter

Med en praktisk pennficka kan du som arbetar inom vården sätta färg på din arbetsmiljö samtidigt som du har dina hjälpmedel och arbetstillbehör nära till hands. Vi på Vårdväskan erbjuder ett brett utbud av pennfickor i plast, med designrika mönster och färgsprakande kulörer.

Praktiska pennfickor för vårdpersonal

Med våra smidiga pennfickor kan du som arbetar inom sjukvård få plats med pennor, saxar, glasögon och andra hjälpmedel som du vill ha nära till hands under arbetsdagens gång. Pennfickorna har också en mindre ficka där du kan fästa din namnskylt. Då våra pennfickor är tillverkade i tålig plast är de enkla att torka av och hålla rena, för att upprätthålla god hygien i vårdmiljöer. Fickornas storlek är även noga optimerad för att få plats med dina viktigaste arbetstillbehör, samtidigt som de passar perfekt i din bröstficka. Bland våra pennfickor för vårdpersonal kan du välja mellan färgstarka, glittriga och kreativt mönstrade modeller - här kan alla hitta sin favorit. Oavsett om du arbetar som undersköterska, veterinär, tandläkare eller sjuksköterska kan du hitta din pennficka hos oss på Vårdväskan!

Sätt färg på vården med en pennficka från Vårdväskan

Vill du matcha din pennficka med resten av dina arbetstillbehör och arbetsredskap? Inga problem, hos oss på Vårdväskan hittar du pennfickor i samma kollektion som flera andra produkter. Här kan du matcha din pennficka med dina stödstrumpor, nyckelband eller din sjuksköterskeklocka. I vårt sortiment med pennfickor för dig som arbetar inom vård, hittar du också organiseringsfickor utrustade med flera mindre fack. Organiseringsfickan har en klämma på baksidan för att du smidigt ska kunna fästa den i fickan eller byxlinningen, och tryckknappar för att dina arbetstillbehör och redskap ska stanna på plats. Ha dina hjälpmedel nära till hands samtidigt som du sätter färg och stil på arbetsmiljön, med en praktisk pennficka från Vårdväskan!