logo
FavoriterFavoriter

Scholl

Scholl grundades år 1904 av William Mathias Scholl och har alltså över 100 års erfarenhet i branschen. William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen mellan våra fötter och resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår från än idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd, stabilitet och lång hållbarhet - perfekt för vårdgivare med höga krav på både komfort, funktion och kvalitet.

Komfort, funktion och kvalitet med skor från Scholl

Inom många vårdyrken är det mer regel än undantag att man går och står mycket under arbetspassen, vilket gör det extra viktigt att du har ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dig. Hos oss hittar du Scholl skor, sandaler och sneakers som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I vårt sortiment från Scholl hittar du allt från fotriktiga sandaler och tofflor till bekväma sneakers och arbetsskor, för både dam och herr. Scholl använder sig av en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå på, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skor från Scholl ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv, och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

Scholl skor, sandaler och sneakers hos Vårdväskan

I vårt sortiment hittar du bekväma och stilrena skor, sandaler, tofflor och sneakers från Scholl, för både dam och herr. Tack vare Scholls sulor, som är tillverkade enligt Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä och nedre delen av ryggen orsakad av överpronation. Scholl tofflor, sandaler och skor är inte bara bekväma och anatomiskt utformade, de har också en stilren och tidlös design. Scholls sandaler, skor och sneakers finns för både dam och herr, och ger dig som vårdpersonal optimal komfort, avlastning och bekvämt stöd under långa arbetsdagar uppe på fötter. Hitta dina favoriter från Scholl idag!

57 resultat

Du har tittat på 24 av 57 produkter