✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Vårdväskan – Vår historia

Sedan 2011 har vi på Vårdväskan arbetat för att sprida glädje, färg och omtanke bland vårdgivare och bidra till en mer positiv vård. Vi vill hylla all vårdpersonal och lyfta hela yrkeskåren genom kvalitativa, funktionella och prisvärda produkter. Med ett brett sortiment vill vi göra det möjligt för alla verksamma inom hälso- och sjukvård att uttrycka sin personlighet och känna sig trygga på arbetet.

Grundarna Sofi och Phillip startade Vårdväskan för att uppmärksamma vårdpersonal och stärka deras yrkesstolthet. Idén fick Sofi under tiden som sjuksköterskestudent, då hon insåg vilket stort och tungt ansvar vårdgivare bär – och hur ofta de tas för givet. Flera av skolans studenter hade väskor som representerade deras program och även Philip, som studerande vid polishögskolan under samma period, hade en träningsväska med polislogotyp. Väskan visade vad han studerade och vilket yrke han hade valt, vilket skapade en gemenskap och en yrkesstolthet redan under utbildningstiden. Något liknande saknades för vårdstuderande, vilket fick en idé att gro om att på samma sätt uppmärksamma vårdstudenter och vårdpersonal.

Specialdesignad vårdväska

Tillsammans tog Sofi och Phillip fram en specialdesignad vårdväska, utformad för att passa blivande vårdgivares behov. Väskan hade plats för böcker, pennor och annat som kan behöva plockas med i farten. Denna vårdväska kunde följa med under hela studietiden och in i arbetslivet, som en tydlig symbol för det fantastiska yrke som bäraren valt.

Med åren har vårt sortiment vuxit och mängder med funktionella, professionella och praktiska produkter har kommit till. Med våra produkter kan du som vårdgivare sätta din personliga prägel på en ofta traditionell arbetsklädsel och tillsammans kan vi fortsätta sprida glädje och bidra till en mer positiv vård. Vårt mål är att varje person inom hälso- och sjukvård ska känna sig självständig, betydelsefull och enastående. Varje dag på jobbet är du som vårdgivare viktig för någon och vi vill hylla dig för arbetet du gör.

Kontakta vår Kundtjänst
0346-122 12
support@vardvaskan.se

Kontaktuppgifter
Vårdväskan AB
Oktanvägen 17
311 32 Falkenberg

Organisationsnummer: 556880–1939
Momsregistreringsnummer: SE556880193901