✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Beez

Sedan Vårdväskan startade år 2011 har vi arbetat för att sätta färg och stil på vården, med funktionella och färgglada produkter speciellt framtagna för er vårdgivare. Vi har från början producerat och sålt produkter under vårt eget varumärke, som initialt hette Vårdväskan.

Beez - för en mer färgglad och positiv vård

Kvalitet, funktion, design och önskemål om att kunna uttrycka sin personliga stil även på jobbet kräver en nytänkande produktutveckling som inte alltid tillfredsställs av det traditionella utbudet. Vi på Vårdväskan vill hylla det viktiga arbete som ni vårdgivare utför varje dag, genom att sprida glädje, färg, gemenskap och yrkesstolthet med våra produkter. Beez föddes av just denna anledning - med syfte att sätta färg på vården, öka yrkesstoltheten och hylla dig som vårdgivare. Från Beez erbjuder vi funktionella produkter med unik och färgglad design, som ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på arbetsklädseln och ta med din personliga stil även till jobbet. Våra produkter är framtagna specifikt för er vårdgivare och i vår produktutveckling utgår vi från era behov och de höga krav som ställs inom vårdsektorn. Vi erbjuder produkter med väl genomtänkta detaljer, material och funktioner utan att göra avkall på design och stil - i vårt sortiment kombinerar vi både kvalitet, funktion, komfort och design.

Funktionella produkter med unik design från Beez

Vår Beez-familj utökas ständigt med nya funktionella produkter, för att du som vårdgivare ska kunna uttrycka din identitet och stil även på arbetet. Våra prisvärda produkter underlättar för dig i din vårdvardag, samtidigt som du kan sprida glädje till både kollegor och patienter. I vårt stora utbud kan du bland annat välja mellan trendiga sneakers, praktiska arbetsskor, mjuka basplagg, stödstrumpor i premiumkvalitet och arbetstillbehör med unik design. Vi vill att ni med hjälp av våra produkter ska kunna sätta er personliga prägel på arbetsklädsel och arbetsmiljö, och känna stolthet över ert yrkesval och de viktiga insatser ni varje dag utför för att hjälpa andra. I takt med att vår Beez-familj växer kan vi tillsammans sätta ännu mer färg på vården och fortsatta sprida positivitet, glädje och omtanke inom vårdens väggar.

Varför 'Beez'?

Vårt samhälle är beroende av bin för överlevnad, för att naturen och ekosystemen ska fungera. På samma sätt är vi människor beroende av er vårdgivare för vår överlevnad. Ni behövs för att vi ska hålla oss friska och kunna leva ett långt liv - ni är personifierade bin. Vårt varumärke Beez är en hyllning till er vårdgivare, som varje dag gör skillnad för era medmänniskor och hjälper när allt annat sviker. Ni är är hjältar och ni förtjänar att hyllas.

bee caring. bee patient. bee strong. bee healing. bee beez. #wearbeez

318 resultat

Du har tittat på 24 av 318 produkter