✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

ID-korthållare & Jojo

35 resultat

Du har tittat på 24 av 35 produkter

För att du under hektiska arbetsdagar ska kunna hålla reda på ID-kort och passerkort har vi på Vårdväskan skapat ett brett sortiment med smidiga ID-korthållare. I vårt utbudmed arbetstillbehör hittar du korthållare i flera olika utföranden och färger.

Smidiga ID-korthållare med jojo eller band

Vi erbjuder bland annat ID-korthållare med band som du kan hänga runt halsen och korthållare i jojo-modell som enkelt fästs med karbinhake i fickan eller byxhällan. Våra korthållare är framtagna för att underlätta för dig som vårdgivare och för att du lättare ska kunna hålla koll på både ID-kort och passerkort. Våra färgglada passerkortshållare i plast är tillverkade för att skydda den känsliga magnetremsan på korten, trots mycket slitage, och har en framsida med genomskinlig plastruta för att skydda korten ytterligare. De smidiga korthållarna med jojo har en lång lina som gör det enkelt för dig att dra fram passerkort och ID-kort för avläsning och skanning.

Färgglada passerkortshållare hos Vårdväskan

Bland Vårdväskans ID-korthållare kan du välja mellan flera olika modeller i en mängd härliga färger. Här finns korthållare i plast med smidigt band i flera uppiggande kulörer, som låter dig sätta färg på arbetsuniformen samtidigt som du samlar alla dina kort på ett och samma ställe. Våra korthållare med jojo finns också i en mängd färger, med eller utan glitter, och blir en fin detalj på vårdoutfiten. Med våra passerkortshållare kan du sätta din egen prägel på arbetsklädseln och uttrycka din personliga stil, samtidigt som du håller koll på dina kort under hektiska dagar. Beställ en praktisk och färgglad ID-korthållare från Vårdväskan!