✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter
NYHET FRÅN VÅRDVÄSKAN
FÖRETAGSKONTO

Företagskonto - ett lojalitetsprogram

För oss på Vårdväskan är det viktigt att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och därför kan vi nu erbjuda en ny, förmånlig tjänst: lojalitetsprogrammet Företagskonto. Med ett kostnadsfritt företagskonto blir det enklare och smidigare för både större och mindre verksamheter att handla hos oss.

Med ett företagskonto hos Vårdväskan får ni:

  • Bättre standardpriser på hela sortimentet*

  • Volymrabatt baserad på ordervärde*

  • Enkel orderläggning

  • Bättre kontroll och översikt över era inköp – ni väljer själva vilka som får tillgång till ert företagskonto och därmed kan handla produkter till er verksamhet

*Ju mer ni handlar, desto bättre priser och rabatter erhåller ert företag via våra olika förmånspaket. Detta gäller både standardpriser och volymrabatter.

Förmånspaket

När ni skapar ett företagskonto hos oss på Vårdväskan erhåller ni priser och rabatter enligt stegen i våra förmånspaket. Vilket förmånspaket ni får tillgång till baseras på ert ordervärde under en rullande tolvmånadersperiod.

  1. Förmånspaket BAS

  2. Förmånspaket PLUS

  3. Förmånspaket PREMIUM

Skapa ett kostnadsfritt företagskonto

Ni är varmt välkomna att skapa ett kostnadsfritt företagskonto hos oss på Vårdväskan! Ert konto aktiveras inom 24 timmar helgfria vardagar - vill ni handla och ta del av förmånerna direkt efter att ni registrerat er ber vi er vänligen att kontakta vår Kundtjänst.

Om ni har frågor och funderingar, eller vill ha hjälp med att skapa ett företagskonto, är ni varmt välkomna att kontakta våra duktiga kundtjänstmedarbetare via telefon på 0340-122 12 och e-post på b2b@vardvaskan.se.