✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Saxar och peanger

64 resultat

Du har tittat på 24 av 64 produkter

Saxen är ett flitigt använt redskap och ett självklart inslag i de flesta vårdgivares utrustning. Hos oss på Vårdväskan hittar du ett brett utbud av olika typer av sjukvårdssaxar, bland annat peang, kraftsax och bandagesax.

Saxar för all vårdpersonal

I vårt sortiment kan du välja bland saxar i kreativa mönster och härliga kulörer, för att sätta färg på arbetsmiljön och sprida glädje till både patienter och kollegor. Med våra arbetsredskap kan du sätta din personliga prägel på arbetsklädseln samtidigt som du har kvalitativa och funktionella instrument nära till hands under hela arbetsdagen. Varför inte matcha med en praktisk pennficka, mönstrade stödstrumpor eller en färgglad sjuksköterskeklocka i samma kollektion? Hos oss hittar du alltid ett brett sortiment av färgglada och funktionella produkter som underlättar för dig i din vårdvardag och låter dig sätta en egen touch på arbetsklädsel och arbetsmiljö.

Praktiska peanger

I vårt breda utbud av saxar hittar du bland annat peanger, ett multifunktionellt medicinskt instrument som är välanvänt inom många olika vårdyrken. En peang är en kombination mellan pincett och sax, som har en låsanordning som gör att den kan spärras i hopklämt läge. Peanger används flitigt inom sjukvården och är ett praktiskt redskap att ha nära till hands både vid avancerade kirurgiska ingrepp och vid enklare arbetsmoment. Vi erbjuder modeller i rostfritt stål med noga optimerad längd och utformning för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Du kan också välja mellan peanger i flera olika färger och mönster för att sätta extra färg på arbetsdagen. Redskapet får dessutom plats i din pennficka för att du ska kunna bära med dig det hela dagen och alltid ha det nära till hands. Köp praktiska peanger hos Vårdväskan!

Kraftsaxar, bandagesaxar och detaljsaxar

Vi erbjuder mer än peanger i vårt stora sortiment med saxar - här hittar du även kraftsaxar, bandagesaxar och detaljsaxar. Du kan välja mellan varianter i en mängd olika färger och mönster, för en både praktisk och stilren touch på arbetsuniformen.

En kraftsax används för att klippa bandage till önskad storlek och klippa genom kläder eller gasväv. Saxen har vinklade, korta blad och trubbiga spetsar för att skydda allt under skärytan och minska risken för att tränga igenom huden. Dessa saxars storlek och utformning är noga optimerade för att du ska kunna utföra noggrann klippning med full kontroll.

Våra bandagesaxar är tåliga och kraftfulla och används till att klippa bland annat bandage och gasväv. En bandagesax har skarpa, vinklade blad för att skydda allt under skärytan och förhindra skador. För att du ska ha din sax nära till hans genom dagens arbetsmoment får den plats i din pennficka, där du alltid kan bära den med dig.

Detaljsaxen är en spetsig sax med korta, vassa blad och unik bladslipning som underlättar vid precisionsklippning. De är tillverkade med optimal skärpa för att uppnå de höga krav som ställs inom vården. I vårt breda utbud kan du välja bland saxar i flera olika färger och mönster och matcha med både arbetskläder och övriga arbetsredskap.