✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Nyckelband

38 resultat

Du har tittat på 24 av 38 produkter

I vårt stora sortiment med arbetstillbehör hittar du nyckelband och nyckelknippor som hjälper dig att hålla reda på alla nycklar du använder i ditt arbete inom vården. Både ett praktiskt hjälpmedel och en accessoar som sätter färg på sin arbetsuniform.

Snygga nyckelband med färgglad design

Vi erbjuder snygga band i en mängd färger och mönster, som du kan matcha med bland annat stödstrumpor, pennfickor och sjuksköterskeklockor i samma kollektion. Häng nyckelbandet runt halsen eller fäst det i byxhällan eller fickan, och ha alla dina nycklar nära till hands under hela arbetsdagen.

Nyckelband och nyckelknippor för en organiserad vårdvardag

Hos oss på Vårdväskan hittar du snygga nyckelband i kreativ design och färgstarka kulörer, för att du ska kunna sätta din personliga prägel på din arbetsklädsel. Oavsett om arbetar som veterinär, tandläkare, sjuksköterska eller undersköterska hittar du praktiska nyckelhållare hos oss. Vi erbjuder också nyckelknippor och nyckelsystem där du kan sortera dina nycklar med olika färger och karbinhakar så att du slipper blanda ihop nycklar som ser likadana ut. För en mer organiserad vårdvardag, köp nyckelknippa och nyckelband hos Vårdväskan!