✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

SnapIT

Inom vården hanteras ofta vassa redskap och föremål som kan vara en skaderisk för både patienter och vårdgivare. Att råka ut för skärsår när ampuller ska öppnas är ett vanligt förekommande problem som många vårdgivare har råkat ut för.

SnapIT - innovativ ampullöppnare från Qlicksmart

Detta problem ledde till att den autraliensiska sjuksköterskan Glen Riverstone uppfann den prisbelönta ampullöppnaren Qlicksmart SnapIT, ett smidigt och praktiskt hjälpmedel som minskar risken för skärsår och skador i samband med öppnandet av ampuller. Riverstone ville skapa ett redskap med hög säkerhet som skyddade hans händer och fingrar när ampuller skulle öppnas, och utvecklade tillsammans med Qlicksmart det innovativa arbetsredskapet SnapIT. Hos oss på Vårdväskan hittar du SnapIT ampullöppnare i flera olika färger och storlekar, lämpade för olika typer av ampuller. Skydda dig från skärsår och skador med en ampullöppnare från SnapIT!

Säkrare arbetsmiljö med hjälpmedel från Qlicksmart

Qlicksmart grundades år 1998 av två läkare i Australien, i syfte att bekämpa personskador från vassa skalpellblad. De arbetar än idag för att skapa en säkrare arbetsmiljö inom vården, med innovativa arbetsredskap och hjälpmedel som förebygger skärsår och skador vid kontakt med vassa föremål. Qlicksmart föddes ur frustrationen kring skadorna som lätt uppstod när vassa skalpellblad skulle avlägsnas från skalpeller. Detta satte igång en produktutveckling som än idag pågår och tack vare Qlicksmarta produkter kan skador i samband med hantering av vassa föremål minska inom vården. Hos oss på Vårdväskan hittar du Qlicksmarts praktiska ampullöppnare SnapIT, som smidigt kan plockas med i farten under hektiska dagar inom vårdens väggar.