✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Febertermometrar

7 resultat

En febertermometer är ett praktiskt redskap att ha nära till hands både på arbetet inom vården och i husapoteket. Hos oss på Vårdväskan hittar du både analoga och digitala termometrar för febermätning i pannan, armhålan, munhålan och rektalt.

Febertermometer för säkra och pålitliga mätningar

I vårt breda sortiment med arbetsredskap hittar du både analog och digital febertermometer från tillverkaren ADC, som har lång erfarenhet inom produktion av medicinska redskap och instrument. Vi erbjuder digital termometer med non contact-funktion och snabb avläsning som inte behöver kontakt med kroppen för att mäta temperatur. I vårt sortiment hittar du också febertermometer för både barn, bebis och vuxen som ger pålitliga resultat. Här finns bland annat termometer för barn med djur på, för att göra febermätningen både tryggare och roligare. Oavsett om du arbetar inom sjukvården och är ute efter en pålitlig och prisvärd termometer att använda på arbetet, eller vill utrusta hemmaapoteket, hittar du det du söker hos oss på Vårdväskan.

Febertermometer mun, armhåla, rektalt

Febertermometer för mätning i mun placeras under tungan, är enkel att använda och ger ett pålitligt resultat. Vi erbjuder termometrar med en avläsningstid på mellan 2 och 30 sekunder som kan användas på både barn och vuxen. Dessa febermätare kan även användas för mätning både i armhålan och rektalt.

Febertermometer barn

För att göra febermätningen roligare för de minsta erbjuder vi febertermometer för barn, dekorerade med söta djur. Denna termometer har en snabb avläsning på 10 sekunder och levererar ett säkert resultat.

Febertermometer panna

Vi erbjuder också febertermometer för mätning i panna - perfekt att använda på bebis och barn, eller på vårdcentraler och kliniker. Termometern placeras mot pannan och läser av temperaturen på bara 6 sekunder.

Digital febertermometer

I vårt sortiment hittar du även digital termometer med non contact-funktion som läser av temperaturen utan att behöva kontakt med kroppen. Vår digitala febertermometer är smidig att använda på exempelvis barn och mäter temperaturen på bara 1 sekund.

Osäker på vilken termometer du ska välja? Läs vår guide 'Febertermometer Bäst i Test' på bloggen!