✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Wear at Work

I Vårdväskans breda utbud med funktionella vårdkläder hittar du plagg från flera ledande varumärken, däribland Wear at Work. Wear at Work är ett svenskt företag som erbjuder ett stilfullt alternativ till de klassiska vårduniformerna.

Wear at Work - stilfulla och funktionella arbetskläder

Från WAW erbjuder vi moderna och lättkombinerade arbetskläder i slitstarka material och med bekväm passform. Här finns kläder i flera olika modeller och storlekar, för att alla ska kunna hitta sina favoriter. WAW har tagit fasta på att hållbara och bekväma arbetskläder är ett måste inom vårdsektorn och tillverkar plagg i slitstarka material med maximal komfort. Kläderna från Wear at Work har genomtänkta och praktiska detaljer, stilren och exklusiv design, och behaglig och smickrande passform. Beställ dina favoriter idag!

Bekväma och slitstarka kläder från WAW

Företaget WAW, Wear at Work, är ett innovativt svenskt företag grundat 2016 med visionen att skapa arbetskläder som kombinerar stil med komfort. Grundaren Rebecka Lange, med bakgrund inom dentalbranschen, saknade stilfullt och exklusivt klinikmode och valmöjligheter för den moderna, stilmedvetna och professionella vårdarbetaren. Med en vision om att skapa och utveckla arbetskläder som ser annorlunda ut än arbetskläder har gjort de senaste 100 åren, inleddes ett samarbete med den prisbelönta designern Cathrine Edblad. Den första kollektionen tog form, och med mottot ”Look like the professional you are” och ambitionen att skapa arbetskläder som kombinerar stil med komfort och funktion, fortsätter WAW ta fram plagg som är stilfulla alternativ till de klassiska uniformerna.

WAW har satt klinikmode på kartan

WAW har satt klinikmode på kartan och vi är stolta över att kunna erbjuda arbetskläder från Wear at Work hos oss på Vårdväskan. WAW’s högsta prioritet är att du ska känna dig bekväm på jobbet och kunna bära arbetskläder som möter dina höga krav på design, funktion och komfort. Med WAW kläder kan vi lova att du aldrig mer behöver känna dig vare sig trist eller tråkigt klädd på jobbet - hitta dina favoritplagg idag!