logo
FavoriterFavoriter

Arbetstillbehör

579 resultat

Du har tittat på 24 av 579 produkter

Vi på Vårdväskan erbjuder det mesta som du kan tänkas behöva i ditt yrke inom vården. Vi har tagit fram ett brett sortiment med funktionella produkter i hög kvalitet som underlättar för dig i din vårdvardag.

Funktionella och färgglada arbetstillbehör

Detta betyder inte att vi gjort avkall på stil och design - hos oss hittar du färgglada arbetstillbehör i kreativa mönster och härliga kulörer som hjälper dig att sätta färg och stil på din arbetsmiljö. Med våra produkter kan du sätta din egen personliga prägel på arbetsuniformen och sprida glädje till de du möter i ditt vårdyrke.

Tillbehör för all vårdpersonal

I vårt utbud med arbetstillbehör för vårdpersonal hittar du färgglada och funktionella produkter som gör de dagliga arbetsmomenten lite lättare. Här hittar du allt från sjuksköterskeklockor i flera olika utföranden, praktiska pennfickor och färgglada ID-korthållare till muggar med roliga motiv, vårdinspirerade smycken och smidiga nyckelband. I vårt breda utbud kan alla vårdgivare hitta sina favoriter och sätta sin egen personliga prägel på arbetsuniformen. Köp arbetstillbehör hos Vårdväskan idag!