✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Otoskop, Oftalmoskop & Dermatoskop

11 resultat

Du har tittat på 11 av 11 produkter

I Vårdväskans stora sortiment hittar du en mängd olika diagnostiska arbetsredskap som varje dag används flitigt inom olika vårdyrken. Här hittar du otoskop, oftalmoskop och dermatoskop till bra pris, som kan användas både i vårdmiljöer och för hemmabruk.

Otoskop både för hemmabruk och vårdmiljöer

Otoskop är utvecklade för undersökning av ytterörats kanaler och trumhinna och för att identifiera inflammationer, sprickor eller förändringar. Med ett otoskop kan du också se om trumhinnan är skadad eller punkterad, eller om det förekommer främmande föremål eller parasiter i örat. Vi erbjuder funktionella otoskop i hög kvalitet från ADC och GIMA, som har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka medicinska redskap. Här finns även extra örontrattar i olika storlekar. Är du ute efter ett otoskop för hemmabruk eller användning inom vården, kan du köpa det till bra pris hos oss på Vårdväskan.

Våra otoskop fungerar även utmärkt för undersökningar på mindre djur.

Oftalmoskop till bra pris hos Vårdväskan

I vårt sortiment med diagnostiska arbetsredskap hittar du även oftalmoskop, ett optiskt instrument som används för att undersöka ögats näthinna. Med ett oftalmoskop studeras blodkärlen i ögonbotten för att olika diagnoser ska kunna ställas. Vi erbjuder praktiska oftalmoskop från ADC och GIMA, med utmärkt färgåtergivning och flertalet bländarval. Hos oss hittar du högkvalitativa oftalmoskop till bra pris som möjliggör trygga och säkra undersökningar.

Dermatoskop för trygga undersökningar

Från erfarna tillverkaren GIMA erbjuder vi också dermatoskop, ett redskap som bland annat används för att undersöka pigmentförändringar och hudinflammationer. Detta instrument fungerar som en slags förstoringslupp och är ett flitigt använt redskap inom olika vårdyrken. För trygga och säkra undersökningar, köp dermatoskop, otoskop och oftalmoskop till bra pris hos Vårdväskan!