logo
FavoriterFavoriter

Bussaronger

Inom vården är ofta arbetsdagarna långa med mycket spring mellan arbetsmoment och patienter, vilket kräver slitstarka och bekväma vårdkläder som håller färg, form och kvalitet tvätt efter tvätt.

Bekväma bussaronger för vårdpersonal

Hos oss på Vårdväskan hittar du bland annat bussaronger i både dam-, herr- och unisexmodeller, som sitter bekvämt på kroppen och har flera praktiska detaljer. I vårt stora sortiment med billiga bussaronger för vården kombinerar vi stil med komfort och funktionalitet, för att du ska kunna hitta ett plagg som underlättar i din vårdvardag och samtidigt sätter färg och stil på din arbetsuniform. Vi erbjuder bussaronger till dam och herr med optimal komfort - beställ din favorit idag!

Bussarong för dam och herr

Hos oss på Vårdväskan kan du köpa din bussarong, klänning, läkarrock eller annan arbetströja i både klassiska och färgstarka kulörer, i slitstarka material och med maximal bekvämlighet. Vi erbjuder bussaronger för herr och dam från bland annat Smila, Almedahls, Nybo och Segers, som alla tillverkar arbetskläder med hög standard och optimal komfort. Våra billiga bussaronger har praktiska detaljer såsom rymliga fickor, nyckelhälla och slits i sidan för att underlätta för dig i ditt arbete och ge dig optimal bekvämlighet genom alla arbetsmoment. Bussarongerna är gjorde för att klara vårdvardagens slitage och hålla färg, form och kvalitet även efter kontinuerlig användning och tvätt. Ta med din personliga stil till jobbet och sätt färg och stil på vården med en bussarong från Vårdväskan!

790 resultat

Du har tittat på 20 av 790 produkter