✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Stödstrumpor för breda vader

Stödstrumpor är en av Vårdväskans specialiteter och hos oss hittar du ett stort utbud av stödstrumpor i flera olika modeller, färger och material. Här finns stödstrumpor för breda vader, med vidare benmått, som passar dig som har problem med svullnad i fötter och ben eller har kraftigare vader.

Bekväma stödstrumpor med extra breda vader

Stödstrumpor kan vara något svåra att ta på sig på grund av den graderade kompressionen, och då kan våra stödstrumpor med extra breda vader göra påtagning enklare. Stödstrumpor är ett utmärkt hjälpmedel för att öka blodcirkulationen och förebygga svullna, trötta och värkande fötter under långa arbetsdagar inom vården. Våra stödstrumpor med breda vader finns i flera härliga kulörer som hjälper dig att sätta färg på arbetsklädseln och uttrycka din egen personliga stil på jobbet.

Breda stödstrumpor för optimal komfort

Vårdväskans stödstrumpor för breda vader består av en hög andel bomull, vilket gör dem slitstarka samtidigt som de sitter mjukt och skönt mot huden. Strumporna har graderad medelstark (16-22 mmHg) kompression, som är starkast vid ankeln och sedan gradvis avtar längst med benet. Tack vare kompressionen får blodcirkulationen en extra push samtidigt som strumporna hjälper till att förebygga trötta och svullna fötter, blodproppar och åderbråck. Även om du inte har cirkulationsproblem i fötter och ben är våra stödstrumpor för breda vader bra att använda under långa arbetspass inom vården, för att hålla ett jämt blodflöde. De extra vida stödstrumporna är ungefär 5 centimeter bredare runt vaden och 2-3 centimeter bredare runt ankeln jämfört med våra andra stödstrumpor, men har en lika funktionell kompression. Våra stödstrumpor för stora vader passar perfekt för dig som har problem med svullna fötter och ben eller har små fötter och breda vader - dessa stödstrumpor ger optimal komfort under hela arbetsdagen.

2 resultat

Du har tittat på 2 av 2 produkter