✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Sievi

Funktionella och bekväma arbetsskor är A och O för långa arbetsdagar inom vården. Inom många vårdyrken finns även ett behov av skor som skyddar fötter och tår mot både lätta och hårda smällar.

Skydda dina fötter med skor från Sievi

Därför har vi tagit in arbetsskor och skyddsskor från Sievi - den största skotillverkaren i Nordeuropa som tillverkar arbetsskor för alla yrken och branscher. I vårt sortiment med skor från Sievi hittar du både lättare och mer rejäla skyddsskor med stötdämpande egenskaper, för både dam och herr. Välj mellan ESD-godkända skyddsskor, olje- och kemikaliebeständiga modeller, skor med spiktrampsskydd och vattenresistenta skyddsskor. Gemensamt för alla Sievi skyddsskor är att de har en stark tåhätta som klarar hårda smällar och håller dina fötter trygga och säkra även i tuffa vårdmiljöer. Skydda dina fötter med skor från Sievi!

Arbetsskor och skyddsskor från Sievi

Från Sievi erbjuder vi arbetsskor och skyddsskor med hög funktionalitet, optimal komfort och stilren design. Finska Sievi började tillverka handgjorda skor för över 70 år sedan och är idag Nordeuropas största skotillverkare, med mer än 1 miljon tillverkade skor per år. Tack vare deras gedigna erfarenhet och kompetens är Sievi experter på skyddsskor och arbetsskor med hög kvalitet och funktionalitet och arbetar ständigt för att utveckla nya, innovativa lösningar. För en trygg och säkert vårdvardag är skor från Sievi ett utmärkt val. Hitta dina favoriter idag!