✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Tryck och Brodyr

Förstärk ert företags budskap och varumärke genom att klä hela teamet i profilerade arbetskläder. Vi på Vårdväskan kan hjälpa er med förädling av bland annat bussaronger, jackor och klänningar med ert eget tryck eller brodyr. Kontakta oss med ert förädlingsärende så hjälper vi er att ta fram det tryck eller den brodyr som passar just er verksamhet.

Brodyr

Brodyr innebär att er logotyp eller text broderas fast på önskade plagg med hjälp av nål och tråd. Välj själva vilken text och vilket typsnitt ni vill använda er av vid förädlingen. Vår brodyr är slitstark och håller bra vid tvätt.

Tryck

Tryck är en enklare typ av förädling där vi trycker fast er logotyp eller text på önskade plagg, oftast med hjälp av lim och värme. Kontakta oss med er förädlingsönskan så hjälps vi åt med att ta fram ett tryck som passar just ert företag.

Kontakta oss med ert förädlingsärende

Ni är varmt välkomna att kontakta vårt kundtjänstteam för personlig och effektiv service. Våra duktiga medarbetare hjälper er gärna med frågor och funderingar och finns tillgängliga både via telefon och e-post.

Ring kundtjänst

Ring kundtjänst

Telefon: 0346-122 12

Mejla kundtjänst

Mejla kundtjänst