✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Stödstrumpor i Nylon

En av Vårdväskans specialiteter är stödstrumpor, och här hittar du ett stort utbud som ger stöd, avlastning och optimal komfort under långa arbetsdagar inom vården.

Eleganta, tunna stödstrumpor i nylon

I vårt sortiment finns stödstrumpor i nylon som är tillverkade av en stark, elastisk och hållbar konstfiber. Dessa tunna stödstrumpor passar perfekt under varmare arbetspass under sommar eller varmare arbetspass, eller för vårdgivaren som vill ha en mer elegant stödstrumpa som fortfarande ger gott om stöd. Våra stödstrumpor i nylon har en bekväm passform, känns behagliga mot huden och ger dig maximal komfort under hela arbetsdagen. Välj mellan modeller i klassisk svart, mer färgstarka kulörer eller hudfärgade stödstrumpor. För dig som vill ha stöd längst med hela benet erbjuder vi stödstrumpbyxor, som passar perfekt tillsammans med en stilren vårdklänning. Är du ute efter tunna stödstrumpor under sommar eller i varmare arbetsmiljö, hittar du dem här hos Vårdväskan!

Stödstrumpor för sommar eller varma arbetsmiljöer

Stödstrumpor i nylon är tunna, eleganta och bekväma och lämpar sig väl för dig som är ute efter en mer diskret nylonstrumpa men vill ha de funktioner som erbjuds i en stödstrumpa. Kompressionen i stödstrumporna motverkar dålig blodcirkulation, minskar risken för åderbråck och minimerar känslan av trötta, svullna, stumma och värkande ben - vilket passar perfekt för vårdgivare som spenderar många timmar uppe på fötter. Hitta dina favoriter i vårt sortiment med tunna stödstrumpor i nylon och ge din arbetsklädsel ett elegant och stilrent uttryck. Hos oss på Vårdväskan finns alltid billiga stödstrumpor i nylon som ger både komfort och stöd under långa arbetspass inom vården - beställ dina idag!

15 resultat

Du har tittat på 15 av 15 produkter