✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Vårdskor

I vårt breda utbud av arbetsskor för vårdpersonal hittar du bekväma, funktionella och billiga vårdskor för dam och herr. Här finns klassiska vårdskor, tofflor och träskor för vården, med en modern och stilren touch.

Vårdskor för dam och herr

Vi erbjuder vårdskor med maximal komfort och funktionalitet, som ger bekvämt stöd under långa dagar uppe på fötter. Välj mellan modeller med eller utan stabiliserande hälrem, i en lång rad olika kulörer och färgsprakande mönster. Här hittar du färgglada vårdskor från vårt eget varumärke Beez, som följer designen av den klassiska träskon, men med ett mer modernt uttryck och optimal bekvämlighet. Många av vårdskorna från Beez är handtillverkade i Sverige och samtliga modeller är specifikt framtagna för att möta de hårda kraven inom vårdsektorn.

Optimal komfort med vårdskor och tofflor från Vårdväskan

Våra vårdskor är utrustade med en stabil sula som ger stöd under långa arbetsdagar inom vården. Vi erbjuder vårdskor och tofflor från Beez med två olika typer av fotbädd: inlägg av träfanér som ger stabilitet och stöd och inlägg av kalvmocka för dig som uppskattar en mjukare komfort. Samtliga modeller i vårt breda utbud är enkla att torka av och hålla rena, har hög andningsförmåga och erbjuder optimal komfort. Många av våra bekväma och billiga vårdskor har även förstärkt tå för att skydda mot lätta smällar. Ge dina fötter rätt stöd, avlastning och bekvämlighet med Vårdväskans färgglada vårdskor för dam och herr!

Vill du läsa mer om den lokala och traditionella tillverkningen av våra vårdskor från Beez? Klicka här!

211 resultat

Du har tittat på 24 av 211 produkter