✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Sandaler

162 resultat

Du har tittat på 24 av 162 produkter

I Vårdväskans stora utbud med skor finns även sköna och fotriktiga sandaler för dam och herr, i flera olika modeller och färger. Här hittar du arbetssandaler för långa dagar inom vården, ortopediska sandaler för optimal komfort och avlastning, och stilrena slip in sandaler för både jobb och fritid.

Fotriktiga sandaler för dam och herr hos Vårdväskan

Vi erbjuder stötdämpande sandaler för herr och dam från flera erfarna tillverkare, som alltid har kvalitet, komfort och funktion i fokus. Detta innebär inte att vi har gjort avkall på stil och design i vårt breda utbud - här hittar du modeller i snygg och tidlös design som låter dig sätta stil och färg på din outfit. Välj mellan bekväma arbetssandaler, fotriktiga och ergonomiska sandaler för dam och herr, moderna slip in-modeller och antistatiska och ESD-godkända sandaler för tuffa vårdmiljöer. Hos oss på Vårdväskan kan alla hitta sina favoriter.

Funktionella arbetssandaler för vårdpersonal

För vårdgivare som arbetar långa dagar uppe på fötter, ofta på hårda golv, är funktionella och sköna arbetsskor eller sandaler ett måste. Arbetssandalen är ett utmärkt val av arbetssko, då den har en uppbyggnad som erbjuder stöd och dämpning under många timmar av stående och gående. Hos oss hittar du funktionella herr- och dam sandaler som ger behaglig stötdämpning och innehar flera praktiska funktioner. Är du ute efter en stilren, skön och fotriktig sandal som kan användas både på jobbet och på fritiden har du kommit rätt. Här finns snygga, sköna och stötdämpande modeller från varumärken såsom Birkenstock, Scholl, och såklart vårt eget Beez.