✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Hygienskor

70 resultat

Du har tittat på 24 av 70 produkter

I Vårdväskans stora sortiment med skor för vårdpersonal hittar du funktionella hygienskor i flera olika utföranden, som är enkla att hålla rena för att möta vårdens hårda hygienkrav.

Funktionella hygienskor för tuffa vårdmiljöer

Våra hygienskor erbjuder maximal komfort under långa arbetsdagar, är tillverkade i tåliga material och har praktiska och funktionella detaljer. Här hittar du clogs och plasttofflor för dam och herr, från erfarna tillverkare som Birkenstock, Toffeln och Wock - alla med kvalitet, komfort och funktion i fokus. De hygienskor som finns i vårt sortiment har halksäker sula, sitter lätt på foten och har god andningsförmåga, för att du ska uppnå maximal bekvämlighet under långa arbetspass inom vården. Vi erbjuder även antistatiska och ESD-godkända tofflor i plast, som skyddar mot statisk elektricitet.

Färgglada hygienskor för dam och herr

Hos oss på Vårdväskan kan du välja bland plastskor i flera olika härliga kulörer, och sätta färg på vården samtidigt som du sprider glädje till både patienter och kollegor. Våra clogs och plasttofflor för herr och dam har maximal funktionalitet, men det betyder inte att vi gjort avkall på stil och design. Här kan du hitta stilrena hygienskor i hög kvalitet men funktionella och praktiska detaljer. Vi erbjuder plastskor med stabiliserande hälrem för en bekväm passform, modeller med uttagbar innersula för lättare rengöring och hygienskor med extra ventilationshål som håller dina fötter svala och fräscha under hela arbetsdagen. Hygienskor är en perfekt arbetssko för vårdpersonal som arbetar i en steril miljö med hårda hygienkrav. Många av våra hygienskor och plasttofflor för dam och herr kan maskintvättas och de är även enkla att rengöra med bara tvål och vatten. Vi erbjuder också autoklaverbara plastskor i högsta möjliga kvalitet. Är du ute efter hållbara skor för tuffa vårdmiljöer - köp hygienskor hos Vårdväskan!