logo
FavoriterFavoriter

Smila

Under långa och hektiska arbetspass inom vården är praktiska, bekväma och hållbara arbetskläder A och O. Hos oss på Vårdväskan hittar du högkvalitativa och funktionella vårdkläder i en mängd olika utföranden, från flera ledande varumärken.

Stilrena och bekväma vårdkläder från Smila Workwear

Vi erbjuder ett brett utbud från Smila Workwear, som tillverkar arbetskläder med funktion, hållbarhet och design i fokus. Här kan du välja bland exempelvis arbetsbyxor, bussaronger och vårdklänningar i flera olika stilrena färger, passformer, storlekar och utföranden. Smila är ett välkänt företag inom branschen som fokuserar på att tillverka moderna arbetskläder i slitstarka material, som sitter skönt och finns tillgängliga för både dam och herr. Från Smila kan du alltid hitta vårdkläder som underlättar för dig på jobbet, samtidigt som du kan klä dig snyggt och modernt.

Smila arbetskläder hos Vårdväskan

Vi på Vårdväskan vill att du som vårdgivare ska ha möjlighet att uttrycka din personliga stil på jobbet och kunna bära moderna och stilrena arbetskläder med bekväm passform, funktionella detaljer och hög kvalitet. Från Smila Workwear erbjuder vi ett stort sortiment med stilsäkra vårdkläder med maximal funktionalitet, som ger otrolig komfort under långa arbetspass inom vården. Smila är ett varumärke som föddes ur modebranschen och som har stor kunskap inom design. De har tagit fasta på önskan om moderiktiga och stilsäkra arbetskläder som inte följer den traditionella ram som vårdkläder under många årtionden har gjort. Detta innebär inte att de gör avkall på andra viktiga faktorer, såsom funktion, materialkvalitet, hållbarhet och komfort. Inom vården är det högt slitage på arbetskläderna och alla plagg behöver tåla kontinuerlig tvätt i höga temperaturer, något som Smila sett till att deras vårdkläder gör. De lägger energi på att ta fram väldesignade, funktionella och hållbara kläder med praktiska och hjälpsamma detaljer som ger möjlighet för er vårdgivare att uttrycka er egen stil samtidigt som ni får maximal komfort hela arbetsdagen.

Miljö- och hållbarhetsarbete hos Smila

Smila Workwear lägger stor vikt i vid miljö och hållbarhet, och har därför tagit fram en hel kollektion som är certifierad enligt GOTS. GOTS är märkning som innebär att varje steg i tillverkningskedjan inspekteras och certifieras av en oberoende part enligt strikta kriterier för miljöpåverkan, arbetsvillkor och kvalitetskrav. Vi är stolta att kunna erbjuda Smilas GOTS-certifierade kollektion hos oss på Vårdväskan. I kollektionen hittar du arbetskläder för både dam och herr, såsom arbetsbyxor i unisexmodell, bussaronger i flera olika färger och luftiga vårdklänningar. Från Smila kan alla vårdgivare hitta sina favoriter!

121 resultat

Du har tittat på 24 av 121 produkter