logo
FavoriterFavoriter

Nybo Workwear

För dig som jobbar inom vården är det viktigt att ha praktiska, slitstarka och bekväma arbetskläder med genomtänkta detaljer.

Bekväma vårdkläder från Nybo Workwear

Med arbetskläder från Nybo Workwear får du sköna plagg som sitter bekvämt på plats under hela arbetsdagen och har praktiska funktioner som underlättar för dig i din vårdvardag. Här kan du välja bland arbetskläder i flera olika modeller, färger, storlekar och material - alla med kvalitet, funktion, komfort och design i fokus. Från Nybo erbjuder vi bland annat arbetsbyxor, bussaronger, tunikor och vårdklänningar som ger dig maximal bekvämlighet under långa arbetspass inom vården.

Nybo kläder hos Vårdväskan

Danska Nybo Workwear har sedan 1962 tillverkat arbetskläder för bland annat vårdpersonal. De har med andra ord lång erfarenhet inom branschen och arbetar för att ligga i framkant när det kommer till de höga kraven på funktionalitet, hållbarhet, design och kvalitet. I vårt stora sortiment hittar du kläder för alla typer av vårdgivare. Här finns plagg för både dam och herr, i flera olika modeller, storlekar, material och färger. Kläderna har genomtänkta detaljer, såsom justerbar midja för optimal passform och komfort, rymliga fickor med plats för redskap och hjälpmedel, och justerbara byxlinningar med stretch. Vi erbjuder också bussaronger i unisexmodell med justerbar passform och arbetsbyxor med anpassningsbar längd - för att Nybos arbetskläder ska kunna passa alla.

Nybo Workwears hållbarhetsarbete

Nybo Workwear arbetar hårt för att ta hänsyn till miljö och social hållbarhet i framställandet av tyger och material, och i sin klädproduktion. De arbetar efter bland annat CSR (Corporate Social Responsibility) och Code of Conducts riktlinjer och krav kring skadliga ämnen och arbetsförhållanden. Vårdkläderna är också miljömärkta med bland annat Öko-tex, Made in green Öko-tex och STeP Öko-tex. Flera av plaggen uppfyller också Bluesign, en märkning för hållbar textilproduktion, SA8000 för social hållbarhet, och Reach, ett EU-direktiv för att skydda människor och miljö mot skadliga kemikalier vid klädproduktion. Arbetskläderna är noggrant testade för att uppfylla vårdbranschens höga krav på kvalitet, hållbarhet och möjlighet till tvätt i höga temperaturer. Nybo var en av de första i branschen att leva upp till ISO 15797, vilket innebär att deras arbetskläder tål att tvättas i industritvätt - ett viktigt krav för många verksamheter inom vården.

104 resultat

Du har tittat på 24 av 104 produkter