✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Hejco

I Vårdväskans breda utbud hittar du funktionella, slitstarka och bekväma arbetskläder i hög kvalitet. Vi erbjuder vårdkläder för både dam och herr, från flera ledande varumärken.

Hejco - funktionella arbetskläder för vårdpersonal

Vi är stolt återförsäljare av arbetskläder från Hejco, en erfaren aktör inom branschen. Hejco har sedan mitten av 1950-talet utvecklat och tillverkat arbetskläder för vårdpersonal och erbjuder idag plagg till er verksamma inom vård och omsorg, dental, djursjukvård, och spa och skönhet. I vårt sortiment från Hejco hittar du bland annat bussaronger, byxor, västar och vårdklänningar i ett brett storleksutbud - här finns arbetskläder för alla. Välj bland vårdkläder i hög kvalitet, tillverkade i slitstarka material, med bekväm passform och med praktiska detaljer som underlättar för dig i din vårdvardag. Arbetskläderna från Hejco kan tvättas i höga temperaturer om och om igen utan att tappa kvalitet, färg och form - ett måste inom de flesta vårdyrken. För optimal komfort och funktionalitet under långa arbetsdagar inom vården, välj arbetskläder från Hejco!

Hållbarhetstänk hos Hejco

Från Hejco erbjuder vi arbetskläder i både dam-, herr- och unisexmodeller i flera olika utföranden och storlekar. Uttryck din personliga stil även på jobbet med kläder från Hejco - här finns både färgsprakande plagg och mer klassiska modeller. I sortimentet hittar du vårdkläder från flera av Hejcos kollektioner, alla med slitstarka material, praktiska detaljer och bekväm passform. Många av Hejcos arbetsplagg är certifierade med OEKO-TEX och de arbetar aktivt med hållbarhet genom hela tillverkningskedjan. Fokus läggs också på arbetsmiljö och sociala frågor - för Hejco är det en självklarhet att ta hand om både människorna och miljön runt omkring produktionen av deras arbetskläder.

113 resultat

Du har tittat på 24 av 113 produkter