✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Bagheera

Under långa arbetsdagar inom vården, oftast med många timmar uppe på fötter på hårda golv, är bekväma och stötdämpande arbetsskor otroligt viktigt.

Bekväma Bagheera skor hos Vårdväskan

I Vårdväskans sortiment hittar du flera olika typer av arbetsskor, bland annat sköna, dämpande och stilrena sneakers för både herr och dam och funktionella outdoorskor som står emot både väder och vind. Från detta kända varumärke hittar du skor i flera olika modeller och färger, som gör varje steg mer bekvämt. Här kan du välja bland trendiga slip on sneakers, rejäla outdoorskor som håller dig varm och torr under arbete utomhus, och sneakers med ordentlig stötdämpning som gör långa dagar uppe på fötter lite lättare. Våra Bagheera skor för dam och herr finns i flera olika färger, storlekar och modeller för att alla vårdgivare ska kunna hitta sina favoriter.

Bagheera skor för dam och herr

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika skor som ger dig maximal komfort under långa arbetspass inom vården. Oavsett om du spenderar dina dagar uppe på fötter på hårda golv i vårdens korridorer eller om du arbetar delar av dagen utomhus i väder och vind, hittar du passande skor hos oss. Våra Bagheera skor finns i flera olika modeller - alla med din komfort i fokus. Här finns outdoorskor i form av både vattentäta sneakers och värmande kängor, slip on sneakers i flera stilrena färger, och modeller med rejäl stötdämpning och snörning för justerbar passform. I vårt sortiment kan alla hitta arbetsskor som gör arbetsdagarna mer bekväma, samtidigt som du har möjlighet att sätta lite extra färg och stil på vården.

Hållbarhet, miljö & funktion i fokus

Bagheera är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna, där deras produkter fortfarande utvecklas och designas. Allt började med en WCT-overall med texten "Bagheera" över bröstet, vilket blev startskotten för ett nytt varumärke i sportbranschen. Deras ledstjärnor är hållbarhet, miljö och funktion, men de lägger också stor vikt vid design och stil i utvecklandet av sina produkter. I vårt utbud finns skor för både dam och herr - alla ska kunna hitta sina favoriter både till arbete, sport och fritid. Alla produkter tillverkas med både miljö och människa i åtanke och många produkter är certifierade med Oeko-tex. Företaget arbetar också med samarbetspartners som strävar efter en hållbar utveckling och har miljön som ett stort fokusområde.