✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Wear At Work sätter klinikmode på kartan

Arbetskläder bärs av vårdpersonal inom olika yrken veckans alla dagar, dygnet runt, och måste hålla hög kvalitet för att kunna tjäna sitt syfte dag ut och dag in. Men man ska väl också kunna känna sig snyggt klädd, även på jobbet? Svenska Wear At Work har sedan 2016 arbetat med att sätta klinikmode på kartan – och visar att man kan kombinera kvalitet, hållbarhet och funktion med riktigt snygg design.

Idén till WAW föddes när medgrundaren Rebecka Ardo, med bakgrund inom dentalbranschen, insåg att det saknades exklusivt och stilfullt klinikmode på marknaden. Vårdplagg bör kunna vara både designrika och stilrena, kvalitativa och hållbara, funktionella och praktiska – allt på samma gång. Därför har WAW från start fokuserat på att tillverka arbetskläder som erbjuder maximal komfort, har funktionella detaljer och håller för långvarigt slitage samtidigt som de har en modern och stilfull design. Man ska kunna känna sig snyggt klädd även på jobbet.

För WAW är det viktigt att deras vårdkläder finns för både dam och herr, och de erbjuder dessutom en större storleksvariation för att alla ska hitta plagg att känna sig både bekväma och fina i. WAW:s arbetskläder har smarta och praktiska detaljer utformade för att underlätta i vårdvadagen, exempelvis flertalet rymliga fickor för både mobiltelefon och diverse redskap som behöver plockas med i farten under arbetsdagen. Plaggen är också tillverkade i material som tål långvariga påfrestningar och kan tvättas i höga temperaturer, för att säkerställa hållbar användning.

Arbetskläder för modemedvetna vårdgivare

Wear At Works senaste kollektion har fokus på rymligare passform, praktiska detaljer och slitstarka material som tål maskintvätt i höga temperaturer – utan att stil och design kompromissas. Plaggen är utformade för att uppfylla de hårda krav som ställs på arbetskläder inom vård- och omsorgssektorn och för att de ska ge optimal komfort till den som bär plaggen – oavsett kroppsform och storlek. Arbetskläderna i denna kollektion ger också god rörelsefrihet, för att inte hindra dig i arbetsdagens många rörelser och moment.

I utvecklingen av de fem plaggen i kollektionen har WAW samarbetat med ledande designers för att skapa vårdkläder som är både bekväma att bära och har exklusiv och stilfull design. I kollektionen hittar du plagg för både dam och herr, bland annat två arbetsbyxor och en bussarong i unisexmodell. Samtliga vårdplagg finns i stilrena färger och kan tvättas i upp till 85 grader utan att tappa vare sig färg eller form. För er modemedvetna vårdgivare som inte vill göra avkall på vare sig kvalitet, komfort, funktion eller design är WAW’s senaste kollektion ett självklart val. Här kan alla hitta något att trivas i!