logo
FavoriterFavoriter

Vårdväskan guidar: Funktionella stetoskop från GIMA

Är du ute efter ett stetoskop med hög kvalitet och funktionalitet? Då kan våra nya stetoskop från GIMA vara något för dig! Här hittar du både lättviktsstetoskop och modeller för mer avancerade diagnostiska auskultationer. Låt oss ta en titt på våra nyinkomna favoriter!

GIMA Basic Stetoskop

Detta stetoskop i lättviktsmodell modell passar utmärkt för enklare undersökningar, blodtrycksmätningar och för övningsmoment under studietiden. GIMA Basic har ett dubbelsidigt bröststycke med klocka som går att öppna och stänga genom att rotera bröststycket 180°. På så vis kan du klart och tydligt höra både låg- och högfrekventa ljud vid undersökningar. För att göra patienterna mer bekväma har stetoskopet ett icke-kylande membran för ökad komfort. För optimal komfort även för dig som vårdpersonal kan passformen på headsetet justeras genom att dra isär och trycka ihop byglarna, för att du ska kunna hitta en bekväm, individuell passform.

GIMA Classic Stetoskop

GIMA Classic är ett högkvalitativt stetoskop med dubbelsidigt bröststycke som kan roteras 180° för att öppna och stänga klockan. Du kan på så sätt lyssna på både hög- och lågfrekventa ljud. Detta stetoskop lämpar sig väl för undersökning och övervakning av patienter och har icke-kylande membran för att öka patienternas komfort vid undersökningar. Stetoskopet har ett justerbart headset för att du ska kunna hitta en bekväm, individuell passform och headsetet är även förstärkt ner i slangen. GIMA Classic finns också i pediatrisk modell, som har samma funktionalitet och höga kvalitet men är anpassat för undersökning av de mindre patienterna. Classic Pediatric lämpar sig även väl för undersökning av mindre djur.

GIMA Cardiology Stetoskop

Detta stetoskop är ett pålitligt, högkvalitativt redskap som fungerar lika bra vid undersökning och övervakning av patienter som vid mer avancerade diagnostiska auskultationer. Det dubbelsidiga bröststycket kan roteras 180° för att öppna och stänga klockan, och på så vid klart och tydligt höra både hög- och lågfrekventa ljud. GIMA Cardiology har ett djupt och konformat bröststycke för att lågfrekventa ljud ska höras extra bra och ett extra känsligt, icke-kylande membran för bättre ljudåtergivning och ökad patientkomfort. Öronbyglarna på stetoskopets headset kan dras isär och tryckas ihop för att skapa en individuell passform och optimal bekvämlighet för dig som vårdpersonal.

GIMA Evolve Cardiology Stetoskop

Högkvalitativt, professionellt stetoskop med dubbelsidigt bröststycke i rostfritt stål för extra bra ljudåtergivning och en polerad insida för att stänga ute störande bakgrundsljud och buller. Stetoskopet har ett flytande membran, vilket gör att du kan lyssna på både låg- och högfrekventa ljud genom att justera trycket mot bröstkorgen. GIMA Evolve Cardiology passar utmärkt för både enklare undersökningar, patientövervakning och mer avancerade diagnostiska auskultationer och har ett icke-kylande membran för att öka patienternas komfort vid undersökning. Headsetet är vinklat och har ergonomiska, mjuka öronoliver för maximal bekvämlighet och bättre ljudåtergivning. Genom att dra isär eller trycka ihop headsetets öronbyglar kan du anpassa passformen efter dina önskemål.

GIMA Regalite Professional Stetoskop

GIMA Regalite Professional är ett högkvalitativt och pålitligt stetoskop som gör det möjligt för dig att tryggt och säkert utföra diagnostiska auskultationer. Stetoskopet har ett flytande membran, som tillåter lyssning av både låg- och högfrekventa ljud utan att du behöver vända på bröststycket. Lättare tryck gör att lågfrekventa ljud hörs och hårdare tryck gör att du hör högfrekventa ljud. Membranet är även icke-kylande för att öka patienternas komfort vid undersökningar. GIMA Regalite Professional har förstärkt headset ner i slangen och passformen på headsetet kan justeras genom att dra isär eller trycka ihop byglarna. Bröststycket är format för att du ska få ett bättre grepp och stetoskopets slang är mjuk och flexibel, med en hållbar SUPERFLEX-yta som förhindrar sprickor och att slangen bleknar. Detta stetoskop finns även i en modell med längre slang, med samma högra funktionalitet och kvalitet, som passar utmärkt för exempelvis veterinärer.