✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

This is Beez – Favoriter från skohyllan

Med Beez vill vi tillsammans med er sätta färg på vården och sprida glädje, omtanke och yrkesstolthet på mottagningar, kliniker och andra vårdmiljöer. Häng med när vi djupdyker i några av våra populära skomodeller, framtagna för att underlätta i din vårdvardag och ge dig bästa möjliga förutsättningar för att briljera på jobbet inom vården. This is Beez!

This is Beez

Vårt samhälle är beroende av bin för att naturen och ekosystemen ska fungera, på samma sätt som vi människor är beroende av er vårdgivare för vår överlevnad. Ni behövs för att vi ska hålla oss friska och kunna leva ett långt liv. Beez är en hyllning till er vårdgivare, som varje dag gör skillnad för era medmänniskor och finns till hjälp när annat sviker. Ni är hjältar och ni förtjänar att hyllas.

Beez föddes med syftet att sätta färg på vården, öka yrkesstoltheten och hylla dig som vårdgivare, genom funktionella produkter med en unik och färgglad design. Vi vill att du ska kunna sätta din egen prägel på arbetsuniformen och ta med din personliga stil även till jobbet, för en mer färgglad och positiv vård. Våra Beez-produkter utvecklas till och för er som arbetar inom vården, för att underlätta i er vårdvardag och ge er tillgång till kvalitativ och funktionell vårdutrustning till ett bra pris. I vår produktutveckling utgår vi från era behov och de höga krav som ställs inom vårdsektorn, för att kunna erbjuda produkter med väl genomtänkta detaljer, material och funktioner. Detta innebär inte att vi gjort avkall på design och stil - vi har tagit fram ett sortiment där vi kombinerar både kvalitet, funktion, komfort och design.

Med åren har vårt Beez-sortiment utökats och inkluderar nu bland annat stödstrumpor, arbetstillbehör, basplagg, arbetsskor och sandaler. I takt med att vår Beez-familj växer kan vi tillsammans sätta ännu mer färg på vården och fortsatta sprida positivitet, glädje och omtanke inom vårdens väggar.

Arbetsskor, sneakers och sandaler från Beez

Vårt sortiment utökas ständigt och produktutvecklingen är alltid i full gång. De senaste åren har vårt skoutbud ökat i rask takt och vi har lanserat både funktionella vårdskor, trendiga sneakers och luftiga sandaler – alltid med era behov i fokus. Vårt sortiment med arbetsskor och sandaler sträcker sig från klassiska träskor till trendigt chunky sandaler, alla med maximal komfort, funktionella detaljer och i härliga färger och mönster. Med ett par arbetsskor, sneakers eller sandaler från Beez kan du sätta färg på din arbetsoutfit och sprida glädje till alla du möter i ditt vårdyrke. Vi har plockat fram tre av våra bästsäljare att djupdyka kring – häng på!

Beez Vital – yrkessandal för vårdgivare med höga krav

Tanken bakom vår yrkessandal Vital, var att skapa en funktionell arbetssandal som erbjuder maximal komfort och bekväm stötdämpning under långa arbetsdagar inom vården. För att ge en stadigare passform har sandalen en stabiliserande hälrem som liksom de andra remmarna är justerbar. På så sätt kan du anpassa passformen efter just din fot och gå bekvämt och säkert i varje steg. Till skillnad från många andra yrkessandaler har Beez Vital även en gummibeklädd sula som greppar bra mot underlaget och därmed minskar risken för att halkolyckor, vilket ger ytterligare säkerhet i tuffa vårdmiljöer. För att ge ökad komfort och minska risken för värk och trötthet i knä, rygg och leder erbjuder denna arbetssandal rejäl stötdämpning, tack vare den något tjockare sulan i EVA-gummi. För att ge möjlighet till att upprätthålla de hårda hygienkraven inom vården har Beez Vital en ovandel i veganskt läder, som är enkel att torka av och hålla ren. Har du höga krav på kvalitet, funktion och komfort men vill inte göra avkall på stil och design? Då är Beez Vital arbetssandalen för dig!

Beez Bliss – sneaker med komfort, funktion och design i kombination

Snygga sneakern Beez Bliss är en vidareutveckling på vår populära slip on-sneaker och finns i fyra trendiga kulörer. I produktutvecklingen för Beez Bliss har vi tagit fasta på era önskemål och behov, och skapat en sko som ger dig mjuk komfort både under långa dagar inom vården och på fritiden. För att sneakern ska bibehålla sin bekväma passform även efter frekvent användning har Beez Bliss en ovandel i något tjockare knit, och en stabiliserande söm vid skons öppning. För att ytterligare öka komforten går även innerfodret långt ner i skon och foten hålls skönt på plats under hela arbetsdagen. Vi vet hur viktigt det är med stötdämpande arbetsskor inom vården, där många timmar spenderas uppe på fötter på hårda golv. Därför har Beez Bliss en stabil sula med tålig EVA-gummiblandning som ger långvarig stötdämpning och maximal bekvämlighet i varje steg du tar. Gummiblandningen som används här är något hårdare än ren EVA, vilket gör sulan mer hållbar utan att de stötdämpande egenskaperna påverkas. I utvecklingen av Beez Bliss har vi lagt stor vikt vid designen, för att du ska kunna välja en trendig sko i kulörer som sätter färg och stil på arbetslooken. Sneakerns dekorativa band ger ett modernt intryck och linjerna på sulan ger skon extra karaktär. Med Beez Bliss kombinerar vi komfort, funktion och stil och denna sneakern blir ett självklart val för den modemedvetna vårdgivaren.

Beez Très Chic – klassisk träsko med modern touch

Med Beez Très Chic har den klassiska träskon fått en modern uppdatering utan att förlora sin komfort och charm. Med en stabiliserande hälrem erbjuder denna vårdsko en stabil passform, samtidigt som den justerbara remmen på ovansidan tillåter anpassning efter just din fot. Beez Très Chic har fått behålla den klassiska känslan genom en innersula i träfanér, medan yttersulan består av stabilt PU-gummi. Detta ger bekvämt stöd under långa dagar uppe på fötter, och minskar risken för smärta och trötthet i knän, rygg och leder. För att underlätta vid rengöring har ovandelen i skinn fått en PU-beläggning, som gör det enklare att torka av arbetsskon och hålla den ren. Trots att Beez Très Chic har kvar sin klassiska charm, har vi tagit fram ett stort urval av färger och mönster att välja bland. Uttryck din personliga stil även på jobbet inom vården med arbetsskor i snyggt rosa metallic, färgglatt pridemönstrat eller stilrent vitt. Alla kan hitta sin favorit i vår stora Beez Très Chic-familj!

Visste du att Beez Très Chic, och flera andra av våra vårdskor, är handtillverkade i Sverige? Om du är nyfiken på att lära dig mer kring tillverkningsprocessen kan du göra det här!