✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Silikonklockor

53 resultat

Du har tittat på 24 av 53 produkter

I vårt stora sortiment med sjuksköterskeklockor hittar du en mängd designrika silikonklockor, som sätter en stilfull touch på arbetsklädseln samtidigt som du håller stenkoll på tiden genom arbetsdagens alla moment.

Håll koll på tiden med praktisk silikonklocka

Hos oss hittar du silikonklockor både i klassiska färger, i kreativa mönster, färgstarka nyanser och unika designs. Dessa klockor har avtagbara silikonskal, som du enkelt kan plocka av och rengöra för att upprätthålla god hygien i vårdmiljöerna. Detta gör att skalen även lätt kan bytas ut - låt dagens jobblook och humör bestämma vilket silikonskal som passar!

Du fäster enkelt din silikonklocka på bröstet med hjälp av en säkerhetsnål, där den sitter tryggt och säkert på plats genom hela arbetspasset. Klockans storlek är noga optimerad för att ta så lite plats som möjligt på arbetsklädseln, samtidigt som den är ett oumbärligt redskap för sjuksköterskor, undersköterskor, tandläkare eller andra vårdgivare som är i behov av en klocka i arbetet. Hitta din favorit i vårt stora sortiment idag!