✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Pennlampor

En klassisk ficklampa kan många gånger vara användbar inom olika vårdyrken, men kan upplevas som osmidig på grund av dess storlek.

Smidig pennlampa med LED-ljus

Därför har vi på Vårdväskan tagit in ett sortiment med praktiska pennlampor, som kan placeras i bröstfickan eller pennfickan och enkelt bäras med under arbetsdagen inom sjukvården. Trots sitt mindre och smidiga format fyller en pennlampa samma funktion som den större ficklampan, med ett starkt och bra LED-ljus. En pennlampa är bra att ha nära till hands i många situationer inom olika vårdyrken, vid exempelvis ögonundersökningar.

Köp färgglad och praktisk pennlampa hos Vårdväskan

Med en pennlampa från Vårdväskan får du ett praktiskt och stilrent hjälpmedel som är enkelt att bära med sig under arbetspasset. Pennlampan har en effektiv LED-lampa som ger en fokuserad ljusstråle med tydligt och starkt sken. På pennlampans ena sida finns en smart pupillstorleksmätare för ögonundersökningar och på andra sidan hittar du en avståndsmätare på 0-5 cm. Välj mellan pennlampor i en mängd olika färger och matcha både med resten av arbetsredskapen och dina arbetskläder. Köp pennlampa från Vårdväskan!