✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Elektroniska stetoskop

I Vårdväskans breda sortiment med stetoskop hittar du bland annat elektroniska stetoskop som besitter en mängd oslagbara funktioner.

Elektroniskt stetoskop med maximal prestanda och ljudkapacitet

Ett digitalt stetoskop har avancerad teknik som, till skillnad från de analoga stetoskopen, erbjuder möjlighet till förstärkning och filtrering av ljud, simultan auskultation i grupp, lagring och återspegling av ljud, grafisk framställning av ljud, och signalanalys. Med ett digitalt stetoskop med Bluetooth kan du dessutom koppla ditt stetoskop till din dator eller surfplatta för vidare analys. Ett elektroniskt stetoskop är ett otroligt säkert instrument för klinisk diagnostik och är ett värdefullt hjälpmedel för vårdgivare. En stor fördel som digitala stetoskop besitter är att de gör det möjligt att klart och tydligt höra hjärt- och lungljud även i bullriga miljöer.

Digitalt stetoskop med avancerad teknik

Vi på Vårdväskan erbjuder digitala stetoskop i världsklass. Från 3M Littmann hittar du elektroniska stetoskop, utrustade med ett flertal tekniska funktioner som gör stetoskopen till de bästa på marknaden. Trots avancerad teknik väger stetoskopen nästan ingenting, har enastående ljudkapacitet, minimerar störande bakgrundsljud och levererar en exceptionell auskultationsupplevelse. Stetoskopen har även Bluetooth-teknik och möjlighet att överföra ljud till dator eller surfplatta. Tack vare stetoskopens förmåga att utesluta högljudda och störande bakgrundsljud är det möjligt även höra ljud från hjärta och lungor som annars hade varit väldigt svårt att uppfatta. Ett elektroniskt stetoskop har en betydligt högre ljudupptagning än akustiska stetoskop vilket gör dessa modeller optimala för diagnosställning eller för mer avancerade situationer som kräver bättre akustik och säkerhet.