logo
FavoriterFavoriter

Nordiska

Tyska tillverkaren Nordiska har sedan 1978 utvecklat och producerat arbetsskor speciellt utformade för dig verksam inom hälso- och sjukvård.

Nordiska - arbetsskor speciellt utformade för vårdpersonal

Varumärkets grundare Ralph Pfeiffer kom från en bakgrund som ortopedtekniker och skapade i slutet på 70-talet Nordiskas första clog, en modell i trä som såldes till vårdpersonal i Tyskland. Pfeiffers passion för att förenkla arbetslivet för de som tar hand om andra har nu ärvts ner till hans tre söner, som idag driver Nordiska och årligen säljer produkter till över 25 länder världen runt.

Funktionella clogs från Nordiska

Idag erbjuder Nordiska en stort utbud av produkter till de verksamma inom hälso- och sjukvård. Även om deras sortiment vuxit genom åren har funktionella och bekväma clogs varit ett av fokusområdena. Den första modellen i trä har idag utvecklats till moderna och praktiska clogs med anatomiska fotbäddar, hälksäkra sulor, antistatiska egenskaper och hög andningsförmåga. Hos oss på Vårdväskan erbjuder vi flera olika arbetsskor från Nordiska, i en mängd stilfulla färger. Samtliga modeller tål tvätt i höga temperaturer och ger effektivt stöd och optimal komfort under långa arbetsdagar uppe på fötter.