✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Stödstrumpor

94 resultat

Du har tittat på 20 av 94 produkter

För vårdgivare som spenderar stora delar av arbetsdagen i sittande eller stående ställning är stödstrumpor, även kallade kompressionsstrumpor, ett optimalt hjälpmedel. Stödstrumpor bidrar till att öka blodcirkulationen, förebygger trötta, svullna och värkande ben och ger snabbare återhämtning efter långa arbetspass.

Stödstrumpor för dam & herr

Att använda kompressionsstrumpor är speciellt effektivt inom vård och omsorg där du ofta rör dig mycket och vid vissa tillfällen även gör tunga lyft. Hos oss kan du beställa högkvalitativa stödstrumpor och kompressionsstrumpor med olika kompressionstryck som ligger högst på fötter och vrister och minskar gradvis längre upp på benen. Våra billiga stödstrumpor i klass 1 minskar också risken för blodproppar, åderbråck och bensår. Om du vill läsa mer om hälsofördelarna med stödstrumpor, hittar du information här. Vill du ta del av bra erbjudanden och shoppa stödstrumpor på rea? Klicka här!

Bekväma & billiga stödstrumpor i klass 1

I vårt stora sortiment hittar du bekväma och snygga stödstrumpor för herr och dam i flera olika utföranden. Här finns kompressionsstrumpor i bomull, nylon och bambu, långa och korta stödstrumpor, modeller för bredare vad och roliga stödstrumpor med färgglada och kreativa mönster. Är du ute efter att köpa stödstrumpor är det till Vårdväskan du ska vända dig! När du beställer kompressionsstrumpor från oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt med noggrant utvalda material, som ger dig rätt stöd och avlastning på ditt arbete inom vården. Våra mjuka stödstrumpor sitter behagligt mot huden och ger graderad kompression från ankeln upp mot knäet. Hos oss hittar du stödsockar med både lätt (11-16 mmHg) och medelstark (16-22 mmHg) kompression som ökar blodcirkulationen och förebygger svullna, trötta och värkande fötter och ben. I vårt sortiment med stödstrumpor för herr och dam kan alla hitta sina favoriter.

Vårdväskans kompressionsstrumpor sätter färg på vården

Med Vårdväskans snygga stödstrumpor för dam och herr får du en chans att sätta färg på arbetsuniformen och ta med din personliga stil till jobbet. I vårt stora utbud hittar du billiga stödstrumpor som ger dig stöd och avlastning på både jobbet och fritiden och hjälper dig att återhämta dig efter långa arbetsdagar eller tuffa träningspass och fritidsaktiviteter. Är du i stället ute efter stödstrumpor som ger kompression längst med hela benet erbjuder vi stödstrumpbyxor i nylon, som ger en elegant touch till arbetsuniformen samtidigt som du får rejält stöd och optimal komfort.

Hitta rätt storlek på dina stödstrumpor

Vill du ha hjälp med att hitta rätt kompression och storlek på dina stödstrumpor? Ta del av vår storleksguide på bloggen!

Har du svårt att bestämma dig för vilka stödstrumpor som passar just dig bäst och vill vara säker på att du väljer rätt? Besök vår blogg och läs vår guide Stödstrumpor - Bäst i Test här!

För kännedom:
Från och med våren 2024 regleras längden på en del av våra stödstrumpor, för att majoriteten av de modeller vi erbjuder ska ha samma längd.
Denna ändring gäller ej stödstrumpor i nylon.