✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Slip in Sandaler

I vårt stora sortiment med arbetssandaler hittar du stilrena och sköna slip in sandaler för dam och herr - perfekta för vårdgivare som vill ha luftig komfort i kombination med bekväm passform och stötdämpning.

Bekväma slip in sandaler för dam och herr

Vi erbjuder sandaler i slip in-modell från flera olika varumärken, såsom Beez, Birkenstock och Scholl. Våra bekväma sandaler utan hälrem finns i flera olika kulörer och med kreativa mönster, för att du ska kunna uttrycka din personliga stil både på jobbet och på fritiden. Välj bland slip in sandaler med justerbara remmar, halksäkra sulor och antistatiska egenskaper och hitta den modell som passar just dig bäst. Oavsett om du vill ha klassiskt vita eller svarta slip in sandaler, eller mer färgstarka och mönstrade modeller, hittar du det du söker hos oss på Vårdväskan.

Sandaler i slip in-modell för luftig komfort

Vi erbjuder slip in sandaler i en lång rad olika utföranden, färger och modeller - här finns något för alla. Oavsett om du är på jakt efter nya arbetssandaler eller vill uppdatera skogarderoben på hemmaplan hittar du luftiga, bekväma och stilrena sandaler i slip in-modell hos oss. Vi erbjuder funktionella slip in sandaler för dam och herr, med bekväm stötdämpning och optimal komfort. Kvalitet, funktion och komfort innebär inte att vi har gjort avkall på stil och design - i vårt breda utbud kan du hitta modeller i en mängd färgsprakande kulörer och mönster. Uttryck din personliga stil både på jobb och fritid med ett par sköna och stilrena slip in sandaler från Vårdväskan!

92 resultat

Du har tittat på 24 av 92 produkter