✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Beez Sneakers

I vårt stora sortiment från Beez hittar du stötdämpande, sköna och snygga sneakers som ger optimal komfort både under långa arbetsdagar inom vården och på fritiden. Här kan du välja bland flera stilrena modeller och en mängd härliga färger, och gå både snyggt och skönt i varje steg.

Beez Sneakers – optimal komfort och stilren design

Beez sneakers har stabila slitsulor av flexibel gummiblandning som ger bra grepp mot underlaget och samtliga modeller erbjuder bekväm stötdämpning. Materialen som våra sneakers är tillverkade i är noga utvalda för att tåla kontinuerlig användning och ge god ventilation under hela arbetsdagen. Alla modeller är framtagna för att tillgodose behoven som uppstår under långa arbetsdagar med mycket tid uppe på fötter. Därför kan du vara säker på att Beez sneakers ger optimal komfort, bekväm stötdämpning och har skön passform – oavsett vilken modell du väljer.

Komfort + funktionalitet + design = Beez Sneakers

Alla våra Beez sneakers är utvecklade med både komfort, funktion och design i fokus och resultatet har blivit bekväma och stilrena sneakers, som är lika snygga som de är sköna. I vår Beez sneakers-familj hittar du både smidiga slip on-modeller, klassiska sneakers med snörning och modeller med trendiga detaljer och modern design. Oavsett om du är på jakt efter nya arbetsskor eller vill uppdatera skogarderoben på hemmaplan är våra populära Beez sneakers ett utmärkt val!

31 resultat

Du har tittat på 24 av 31 produkter