Info 0

Scholl New Sprinter Allover Black Sneakers

Art. nr. 0001045-0233-00000

679 Kr

View size chart
3.8 / 5
Läs omdömen

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

4 andra färger

100% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
 • Lagom:
  6
 • Stora:
"Jättebra för mina fötter"
Gull | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Dam
 
Beskrivning
 • Stötdämpande
 • Lättviktssko
 • Tri-planar motion control system
 • Normal läst

Scholl New Sprinter arbetsskor riktar sig till vårdpersonal som ställer extra höga krav på arbetsskor. Genom sitt unika Tri-planar motion control system ebjuder Scholl lösningen på smärta i häl, fotled, knä och rygg

Läs mer
 
Om Scholl

Scholl - Det bekväma valet

Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

Arbetsskor från Scholl

I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

Sneakers från Scholl

I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

Egenskaper

 • Dam

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Gull 09/26/18
Skor
Jättebra för mina fötter
USKA 08/28/18
Scholl New Sprinter
Underbart sköna skor, men limmningarna släppte efter bara 2 månader. Med tanke på priset vs kvaliten så är det inte en sko jag skulle satsa på igen.
Hej!
Det låter som ett garantiärende. Hör av dig till vår kundservice så kan de hjälpa dig därifrån. Support@vardvaskan.se. Ha en bra dag =)
Anja 07/03/18
Mycket skön sko
En mycket skön sko som är perfekt för mina hälsporrar. Att innersulan går att ta ut och ersätta med mina specialinlägg är ett extra plus. Känns riktigt bra!
Sonja P 06/01/18
Scholl sneakers Sköna skor men limningar började lossna efter två veckor redan. Har skickat tillbaka de som reklamation.
Hej Sonja, det låter som ett garantiärende. Hoppas du fick hjälp av våran grymma kundservice!
Sara 12/15/17
Scholl New Sprinter De är väldigt sköna, lagom varma och inga trötta fötter efter en jobbdag på förskola.

Upptäck fler liknande produkter!

Kunder som köpt den här produkten har också köpt

30 Andra produkter i samma kategori