Info 0

Silver Kraftsax

Art. nr. 0001142-0140-00000
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

 
Beskrivning

Information om kraftsaxen:

  • Rostfritt stål
  • 14,5 cm lång

Bandagesax av rostfritt stål med skarp egg för att klippa genom tuffa bandage och andra material inom vården. En riktigt snygg sax som gör att hela din jobb-look ser lite lyxigare ut.

Vårdväskans kraftsax finns i flera olika färger och har matchande peang och detaljssax, så att

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (2)

Marie 04/16/18
Silver kraftsax
Klipper bra i tex bandage som Coban 2 lite.
Bina 01/25/18
Sax
En mycket snygg sax som alltid är bra att ha på sjukhuset! Klippa papper, bandage, plast mm. Bra storlek också & fått beröm för att man tagit in lite mer färg i vården :)

Kunder som köpt den här produkten har också köpt

30 Andra produkter i samma kategori