Info 0

Leopard analogt skal

Art. nr. 0000286-0000-00000

20 Kr

39 Kr

-50%

4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Vem säger att din sjuksköterskeklocka måste ha samma färg varje dag?

Ett nytt silikonskal till din sjuksköterskeklocka i en fräsch färg kan piffa upp stämningen en hel del! Ena dagen kanske du känner dig mer rosa och andra dagen kanske du känner dig mer grön? Med Vårdväskans silikonskal till din sjuksköterskeklocka har du

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Recensioner (2)

Grem408 05/15/19
Snygg
Piffar till den grå vardagen på sjukhuset. Färgen är perfekt ihop med pennfickan i samma mönster. En stor hitt bland både patienter och kollegor.
Lina 02/11/16
Fin
Bra

Kunder som köpt den här produkten har också köpt