Info 0

Scholl Velvet Smooth Elektrisk Nagelfil Refill 3 st

Art. nr. 0001448-0000-00000

79 Kr

View size chart

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning
  • Refill till Velvet Smooth Elektronisk Nagelfil
  • För tå- och fingernaglar
  • 3 olika behandlingshuvuden

Byt tillbehör genom att försiktigt ta bort det som sitter på nagelvårdssystemet. Kan enbart användas med Velvet Smooth nagelvårdssystem från Scholl.

Användning:
Steg 1: Fila – fila naglarna till önskad form
Steg 2: Buffa

Läs mer
 
Om Scholl

Scholl - Det bekväma valet

Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

Arbetsskor från Scholl

I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

Sneakers från Scholl

I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

Upptäck fler liknande produkter!

Inga recensioner för den här produkten.

Upptäck fler liknande produkter!

Kunder som köpt den här produkten har också köpt

20 Andra produkter i samma kategori