Info 0

Scholl Rio WG AD White Sandal

Art. nr. 0001169-0077-00000

559 Kr

View size chart
4.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

96% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  1
 • Lagom:
  22
 • Stora:
"Supersköna"
Åsa | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Dam
 
Beskrivning
 • Damsandal
 • Uppbyggd fotbädd
 • Tre justerbara remmar
 • Bioprint-teknologi
 • Stöd för hålfot & främre valv
 • Bioprint adapta-fotbädd

Scholl Rio WG AD är en bekväm sandal som har en bioprint adapta-fotbädd. Den bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå och hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta

Läs mer
 
Om Scholl

Scholl - Det bekväma valet

Scholl grundades år 1904 och har därmed över 100 års erfarenhet. Grundaren William Mathias Scholl strävade efter att förstå relationen från våra fötter till resten av kroppen, och hans värderingar är det som Scholl utgår ifrån även idag. Scholl specialiserar sig på att ta fram bekväma skor som har optimal passform, stöd och stabilitet samt med lång hållbarhet.

Arbetsskor från Scholl

I många yrken inom vården går och står man mycket under ett arbetspass vilket gör det extra viktigt att ha ett par bekväma arbetsskor som är anpassade efter just dina behov. Hos oss hittar du arbetsskor från Scholl som är anpassade för att minska påfrestningar som dina fötter dagligen utsätts för. I Scholls breda sortiment hittar du allt från sandaler och tofflor till bekväma sneakers.

Scholl använder sig utav en unik Bioprint-teknologi som gör att sulorna bidrar till ett naturligt och bekvämt sätt att gå, vilket i sin tur hjälper till att förhindra eller lindra knäsmärta som orsakas av en felaktig fotställning. Skorna ger också ett bra stöd för hålfot och främre fotvalv och håller foten på plats för en jämn viktfördelning och förbättrad kroppshållning.

Sneakers från Scholl

I vårt sortiment hittar du bekväma och snygga Sneakers från Scholl som fungerar lika bra både som arbetsskor och promenad- och fritidsskor. Tack vare deras sulor, som är tillverkade med Biomechanics-teknologin, får dina fötter alltid en korrekt och naturlig position. Detta minskar risken för smärta i häl, fotled, knä samt nedre delen av ryggen som är orsakad av överpronation. Sneakers från Scholl är inte bara bekväma och anatomiska, utan också väldigt snygga då det har ett sportigt och stilrent utseende. Har du problem med överpronation är ett par sneakers från Scholl det perfekta valet. Scholl har sneakers som ger extra bra stöd och hjälper dig med överpronation att räta upp foten till en naturlig position vilket minskar smärta och obehag.

Egenskaper

 • Dam

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (14)

Åsa 06/26/19
Sko
Supersköna
Jessica 05/06/19
Sköna skor
Bra uppbyggda och sköna skor. Bonus att de är färgglada.
Anki 04/22/19
Bekväma skor
Bekväma arbetsskor
AnnaCarin 01/22/19
Scholl sandaler Det tar ett par dagar stt gå in dem, sen passar de som handen i handsken
Lisa 01/21/19
Nöjd Känns sköna
Kotten 01/02/19
Sandal Sköna och snygga
IONELA 12/14/18
Inneskor School De bästa
Sofia 12/14/18
Innersko Perfekta. Jag ligger mellan storlek 38 och 39 i vanliga fall. Dess är bra i strl 38
Rebecca 09/24/18
Så bra En skön och behaglig sko att gå i
Caroline 09/18/18
Nöjd Svårt att få tag på i fysiska affärer! Precis dessa jag ville ha! Snabb leverans och perfekt storlek!
Kim 09/14/18
Scholl Rio WG AD Pink/Purple Sandal Så nöjd, fötterna är nu inte längre trött efter 8 timmars springande efter barnen på förskolan. Dom är fortfarande pigg som efter att man gick upp på morgon. Toppen betyg från mig. Snygga valden en färg som ingen annan har. Väldigt populärt bland barnen. För mig som är väldigt kort så blir jag några cm längre för en gångs skull
Nadde 09/06/18
Scholl Super nöjd!
Emilia 06/25/18
Supersköna! Jättehärliga arbetssandaler som formas efter kontinuerlig användning. Supersköna redan från första användningen! Starkt rekommenderat till personer som lätt blir trötta i fötterna och som har tendens att bli för varma i vanliga träningsskor. Snygga är dem dessutom!
Marianne 06/14/18
Scholl Rio Motsvarar alla mina förväntningar: de är sköna att gå i och har fantastiskt fina färger (lila/rosa).

Upptäck fler liknande produkter!

Kunder som köpt den här produkten har också köpt

30 Andra produkter i samma kategori